Vill du vara med och för in mer visdom och ljus till vår värld?

Hjälp oss att dela denna fantastiska information genom att gå med i vårt Affiliate-program och tjäna upp till 30% provision på varje produkt du säljer!

Ansök om att bli Younity affiliate

Hur fungerar Affiliate-programmet?

1. Fyll i blanketten

Ansök om att vara med i vårt Affiliate-program genom att fylla i dina uppgifter ovan.

2. Skicka begärda detaljer

Efter registreringen får du ett e-postmeddelande med begäran om information så att vi kan lära känna dig. Vänligen svara med den begärda informationen så fullständig som möjligt. En medlem i Younity Sweden kommer att granska din ansökan.

3. Börja marknadsföra Younity innehåll

Om din ansökan godkänns kommer du att få all nödvändig information för att börja marknadsföra vår gratis online-kurs med hjälp av personliga anpassade länkar.

Missa inte möjligheten att tjäna upp till 30% provision med vårt Affiliate-program!

Vanliga frågor (FAQs)

1. Hur tjänar jag provision på den kostnadsfria produkten?

Dina referenser kommer att spåras via tjänster från vår partner elopage.com. Varje användare som registrerar sig med hjälp av din unika UTM-länk kommer att spåras av cookies, och om de köper produkten efter att ha sett den gratis, kommer du automatiskt få en provision för den försäljningen via vår betalningsleverantör. Ingen provision kommer att ges för ett deltagande enbart i den kostnadsfria produkten.

2. Kommer jag automatiskt att få min provision?

Enligt lag är vi skyldiga att ge en 14 dagars pengarna tillbaka-garanti, din provision kommer att utbetalas när denna period är över och användaren inte har returnerat produkten.

3. Hur kommer jag att få betalt?

Se till att du fyller i din bankinformation i din elopage publisher (utgivare) profil och bilägg de nödvändiga dokumenten. När en försäljning är gjord och pengarna tillbaka-garantin har upphört, kommer elopage automatiskt att betala det belopp du tjänat till bankkontot du matat in.

4. Vilka är villkoren för att bli accepterad i affiliate-programmet?

Här på Younity önskar vi samarbeta med individer och organisationer som delar samma värderingar som vi. Om du har en befintlig närvaro i sociala medier eller ett företag som fokuserar på personlig utveckling, andlighet eller helande, skulle vi älska att ha dig med i vårt program. Observera att vi inte letar efter försäljningsagenter, utan snarare sådana som försöker göra världen till en bättre plats. Det är också viktigt att du idag har en aktiv lista med kontakter som du kan använda i din marknadsföring.

5. Måste jag skriva egna material / inlägg?

Efter att din ansökan har godkänts kommer du att kunna ladda ner grafik och textutkast från oss, som du kan använda i din kampanj.

6. Hur ofta är jag skyldig att marknadsföra produkten?
Det finns ingen begränsning, dock har en frekvens av nya inlägg / e-post 2–3 gånger i veckan under kampanjperioden visat de bästa resultaten. Om du använder banners rekommenderar vi att du håller dem i fokus under hela kampanjen, och eventuellt uppdaterar dem med varierande grafik en gång i veckan.

Vilka är Younity?

Ladda ner vår portfolio på länken nedan för att lära känna oss bättre!