Möt våra föreläsare!

Tony Robbins

ENTREPRENÖR, FÖRFATTARE & LIVSCOACH

Anthony ”Tony” Robbins är en amerikansk författare, entreprenör, livscoach och filantrop. Han är känd för sina seminarier och självhjälpsböcker, bland annat Unlimited Power och Awaken the Giant Within. Robbins håller flera seminarier årligen, de flesta på temat självhjälp och positivt tänkande.

Tony Robbins är känd för sina effektiva övningar för hur man kan styra sitt sinne och sitt publikengagemang. Tony Robbins har hjälpt miljontals människor över hela världen att förändra sitt liv. Han har utnämnts till en av världens ”Top 200 Business Gurus” av Harvard Business Press.

Charles Eisenstein

Författare, talare

Charles Eisenstein är en offentlig talare och förespråkare för antikonsumtion och presentekonomi. Han är författare till flera böcker inklusive The Ascent of Humanity, Sacred Economics och The More Beautiful World Our Hearts Know Is Possible.

Moby

Singer-songwriter, Musiker, DJ & FOTOGRAF

Moby har gjort musik sedan han var 9 år gammal. Han började spela klassisk gitarr och fortsatte sedan att spela med hardcore punkgruppen ”The Vatican Commandoes” när han var 13. Han började som DJ efter att ha lämnat college, och var ett stort namn i slutet av 80-talet på New Yorks house- och hip-hop scener.

Han släppte sin första singel ”Go” 1991 (listad av Rolling Stones Magazine som en av de bästa skivorna genom tiderna), och har gjort album sedan dess. Hans egna skivor har sålt över 20 000 000 exemplar världen över, och han har också producerat och remixat mängder av andra artister, bland andra David Bowie, Metallica, The Beastie Boys och Public Enemy.

Han har turnerat outtröttligt och gett över 3 000 konserter under sin karriär, och har också fått sin musik använd i hundratals olika filmer, bland annat ”Heat”, ”Any Given Sunday”, ”Tomorrow Never Dies” och ”The Beach”..

Moby arbetar nära en mängd olika välgörenhetsorganisationer, inklusive The Humane Society och The Institute for Music and Neurologic Function, och 2007 lanserade han ”Mobygratis”, som ger gratis musik för oberoende filmskapare.

 

Sean Stephenson

talare och författare

När Sean Stephenson föddes trodde läkarna inte att han skulle överleva. Han hade en sällsynt bensjukdom som hämmade hans tillväxt och gjorde hans ben extremt bräckliga (han hade över 200 frakturer vid 18 års ålder). Trots sina utmaningar blev han en kämpe för rätten till livskvalitet – och har inspirerat människor runt om i världen.

Under de senaste 24 åren har hans kraftfulla budskap hörts vid live evenemang över hela världen. Sean har talat på sjukhus, universitet, fängelser och för företag som Nike och Walmart. Han har delat scen med amerikanska presidenter, miljardärer, kändisar och hans helighet den 14:e Dalai Lama. Sean har medverkat i otaliga tv-program, exempelvis Oprah, och hans online videor har flera miljoner visningar.

Hans internationella bästsäljande bok Get Off Your “But” har översatts till över 12 språk.

Som terapeut och läkare i klinisk hypnos träffar Dr. Stephenson klienter i en unik 12-timmars session som går till botten med deras rädslor, ursäkter och osäkerheter.

Varje år är Sean värd för olika liveevenemang och gruppcoachningsprogram för att handleda individer i konsten att tala offentligt.

Jack Canfield

fÖRFATTARE, psykoterapeut & ENTREPRENÖR

Som upphovsman till den älskade bokserien Chicken Soup for the Soul® bidrog Jack Canfield till framväxten av genren ”inspirerande antologier”, som snabbt växte till ett miljardimperium. Som den drivande kraften bakom utvecklingen och över 500 miljoner tryckta bokexemplar över hela världen är Jack Canfield sannerligen kvalificerad för att prata om framgång!

Jack Canfield är USA:s ledande expert på att skapa toppresultat för entreprenörer, företagsledare, chefer, säljare, företagsanställda och utbildare. Under de senaste 30 åren har hans övertygande budskap, smittande energi och personliga coachningssätt hjälpt hundratusentals människor att uppnå sina drömmar. 

Jack är en flerfaldigt bästsäljande New York Times-författare. Utöver Chicken Soup for the Soul har han skrivit bland annat The Power of Focus och The Key to Living the Law of Attraction. Hans böcker har i sin tur lett till ljudböcker, kurser och träningsprogram.

Jacks bakgrund inkluderar bl.a. en BA från Harvard University, en magisterexamen i psykologi från University of Massachusetts och hedersdoktorat från University of Santa Monica. Under de senaste 30 åren har han varit verksam som psykoterapeut, utbildningskonsult, utbildare och en ledande auktoritet inom områdena självkänsla och topprestanda.

Blake Mycoskie

GRUNDARE AV TOMS SKOR

Blake Mycoskie är grundare av TOMS skor, och personen bakom One for One®rörelsen. Idén till TOMS skor uppstod  under en resa i Argentina 2006, när Blake såg de svårigheter som barn som växte upp utan skor stod inför. Hans lösning på problemet var enkel men ändå revolutionerande: att skapa ett vinstdrivande företag som var hållbart och inte beroende av donationer samtidigt som barnen fick hjälp. Blakes vision förvandlades snart till one for one-affärsmodellen, som går ut på att för varje par sålda skor genereras ett par skor till barn i nöd.

Under de första fem åren försåg TOMS miljoner fattiga barn över hela världen med skor genom olika humanitära organisationer. Men Blake insåg också behovet av att hjälpa dessa barn med mer än skor. Under 2011 startade han TOMS Eyewear som säljer glasögon. För varje par som säljs får en behövande person hjälp att återfå synen. TOMS Roasting Company rostar kaffe – och hjälper att förse fattiga områden med rent vatten. 

Idag bidrar TOMS alltså inte bara till att förse behövande barn med skor utan även till sjukvård, utbildning och ekonomi. Affärsmodellen One for One har inspirerat entreprenörer över hela världen!

Hittills har TOMS skor gett över 35 miljoner par nya skor till barn i nöd. TOMS Eyewear har hjälpt till att återställa synen för fler än 250 000 människor. Med TOMS Roasting Company ger varje påse kaffe som köps 140 liter rent vatten.

År 2011 släppte Blake sin första bok, Start Something That Matters, där han berättar sin egen berättelse om inspiration och kraften i att ge till andra som affärsidé.

Blakes förhoppning är att Start Something That Matters ska inspirera andra att förvandla sin passion och sina drömmar till verklighet.

Michael Beckwith

ANDLIG LEDARE, FÖRFATTARE

År 1986 grundade Dr. Michael Bernard Beckwith Agape International Spiritual Center i Kalifornen, USA, som blev startskottet för Agape-rörelsen som snabbt spred sig globalt. En interreligiös andlig kyrka för människor från olika trossamfund, bakgrund och hudfärg med syfte att skapa acceptans, kärlek och fred på jorden. De digitala sändningarna har publik över hela världen.

Agapes uppsökande verksamhet hjälper behövande på många olika sätt; mat till hemlösa, stöd till personer i fängelse och deras anhöriga, insatser riktade mot ungdomar i riskzonen och mycket mer. Agape driver också globala humanitära program, främst i Afrika, för att hjälpa människor och planeten, bland annat genom matpogram, mikrolån till familjer, stöd till barnhem, ekonomiskt stöd till människor vid naturkatastrofer med mera.

Michael Beckwith har bl.a. talat inför FN:s generalförsamling under FN:s årliga World Interfaith Harmony Week. Han har delat scen med många stora namn, gett ut flera böcker inom andlighet, bland andra Life Visioning Process om hur du utvecklar just din unika potential, och har medverkat i otaliga tv-program såsom Oprah Winfrey show, Larry King Live med flera.

Dr. Beckwith är en eftertraktad meditationslärare, talare och seminarieledare på temat om hur varje människa hittar sitt unika syfte och sina unika förmågor i livet. 

Bob Proctor

EXPERT PÅ LAGEN OM ATTRAKTIONSKRAFT

Bob Proctor anses vara en av de största talarna i världen inom ämnet att bli rik. Han lär människor att upptäcka sina dolda förmågor så att de kan åstadkomma mer, vara mer och ha mer – inom alla områden i livet. 

I mer än 50 år har Bob Proctor ägnat sitt liv åt att hjälpa människor att skapa sitt drömliv både vad gäller pengar, relationer och andligt uppvaknande.

Hans mest kända bok, You Were Born Rich, har toppat New York Times listor och filmen The Secret, som han medverkade i 2006, fick enorm uppmärksamhet över hela världen. Bob Proctor är en av de främsta experterna i världen på lagen om attraktionskraft och har en verklig förmåga att beröra människors hjärtan.

Hans egen resa från arbetslös ung man som hoppade av gymnasiet till en framgångsrik affärsman är minst sagt inspirerande. Efter att som ung ha läst boken Think and Grow Rich av Napoleon Hill lyckades han på kort tid vända hela sitt till synes misslyckade liv och bli mångmiljonär.

Kreativitet, fantasi och glädje är några av Bob Proctors nyckelord. Han driver idag Proctor Gallagher Institute som hjälper människor att förverkliga sina drömmar, och är en mycket eftertraktad föredragshållare.

 

John Demartini

författare & expert på mänsklig potential

Dr. Demartini anses vara en av världens ledande experter inom mänskligt beteende och personlig utveckling. Han är grundare av Demartini Institute, en privat forsknings- och utbildningsorganisation med över 72 olika utbildningsprogram inom ämnet mänsklig potential och mänskligt medvetande.

Som tonåring hoppade John av gymnasiet och bodde i ett tält. Han var så nere på botten att han ”var nära att dö”. Men tack vare att en person såg hans potential och hjälpte honom förändrades hans liv till det bättre. Han blev då övertygad om att han själv skulle ägna sitt liv åt att hjälpa andra.

Dr. Demartini har ägnat de senaste 43 åren åt att forska om och arbeta med människans potential, han har skrivit över 40 böcker som publicerats i ett 30-tal länder och han reser över hela världen och lär ut sina metoder.

Dr. Demartinis drivkraft och målet med Demartini Institute är att hjälpa människor att upptäcka och leva i sin kraft – och på så sätt göra skillnad i världen.

Xiuhtezcatl Martinez

MILJÖAKTIVIST, HIPHOPARTIST & FÖRÄNDRINGSLEDARE

Xiuhtezcatl Martinez, nu 21 år, har varit miljöaktivist sedan han var sex år gammal.

Han är även hiphopartist och ledare inom miljöorganisationen Earth Guardians. 

Xiuhtezcatl Martinez är inte bara engagerad i klimatfrågan, utan också i hur ursprungsfolk och andra marginaliserade samhällen påverkas av fossila bränslen. 

Han har talat både vid FN:s toppmöte i Rio de Janeiro och vid FN:s generalförsamling i New York, och var var en av 24 utvalda ungdomar som ingick i president Obamas ungdomsråd.

År 2015 var han en av 21 ungdomar som stämde USA:s federala statsmakt för att den inte gör tillräckligt mot klimatförändringarna. Målet, som kallas Juliana v. United States, avskrevs nyligen.

Xiuhtezcatl Martinez har skrivit boken We Rise: The Earth Guardians Guide to Building a Movement That Restores the Planet (2017). 

Miki Agrawal

SOCIAL ENTREPRENÖR

Miki Agrawal är en naturkraft! Hon utnämndes till Årets sociala entreprenör vid World Technology Awards 2015 och hennes kreativa företagande har fortsatt att ge henne utnämningar som ”Young Global Leader” (World Economic Forum) och ”The most creative people in business” (Fast Company).

Miki Agrawal lanserade underklädeslinjen Thinx 2010. Hon föreställde sig Thinx som ett modernt och mer miljövänligt alternativ till bindor och tamponger. Genom ett partnerskap med AFRIpads finansierar försäljningen från Thinx donationer av återanvändbara tygbindor så att flickor i Uganda inte behöver missa skolan på grund av sina menstruationer.

Hennes kollektion har sedan dess expanderat till att omfatta underkläder utformade för kvinnor med urinläckage.  Försäljningen bidrar till att finansiera stiftelsen Fistula Foundation som bekämpar det utbredda problemet med kvinnor i u-länder som som lider av fistel efter att de fött barn. När de inte kan kontrollera sin urin eller avföring blir det ofta utstötta av sina män och av samhället.

Miki Agrawal är också grundare av bidéföretaget Tushy, och Wild, en restaurangkedja i New York som erbjuder gård-till-bord, glutenfria pizzor och pasta. Hon är författare till boken Do Cool Sh *t om entreprenörskap och livsstil, som toppat försäljningslistorna.

Kute Blackson

visionär för mänsklig potential

Kute Blackson är en unik visionär när det kommer till mänsklig potential. Han hjälper inte människor att ”få” vad de vill ha, utan har istället dedikerat sitt liv till att hjälpa människor förstår vad de kan ge, genom att hjälpa dem att upptäcka sitt sanna och djupaste jag.

Kute föddes i Ghana men växte upp, tillsammans med sin pappa från Ghana och mamma från Japan, på fyra olika kontinenter. Många år bodde de i London. 

Som son till en väl ansedd kyrklig ledare, började Kute tala inför sin fars församlingar redan vid 8 års ålder. Vid 14 års ålder förbereddes han för arbete i faderns verksamhet och för att föra familjens andliga arv vidare. Men hans inre röst fick honom istället att lämna familjen och följa sitt hjärta till USA och Los Angeles 1995.  

Efter att ha studerat många självhjälpsikoner och gjort en djup egen inre resa, bestämde han sig för att skapa sin egen metod för att hjälpa människor att nå sin potential, en process som handlar om att frigöra sig från inlärda och förväntade beteenden som han kallar ”Frigjort liv” (Liberated living).

Kute Blackson är idag en efterfrågad föredragshållare som arbetar över hela världen inför stor publik och med stora företag och kända personer som klienter. Hans sätt att omdefiniera vad framgång är och förmåga att inspirera på djupet lämnar ingen oberörd.

 

Dwight Howard

NBA-STJÄRNA, Los Angeles Lakers

Dwight David Howard, född 1985 i Atlanta i Georgia, är en amerikansk basketspelare som spelar för Los Angeles Lakers i NBA (National Basketball Association).

Dwight David valde att avstå college för att satsa på basketen. Han har fått ett stort antal utmärkelser och priser, bland annat är han åttafaldig All-Star. Han har konsekvent rankats som en av de bäst i ligan och har satt många ligarekord. I de Olympiska spelen 2008 var han först ut som center för Team USA, som sedan tog guldet. 

Innan han värvades till NBA 2004 sa Dwight att han ville använda sin karriär och kristna tro för att sprida Guds ord inom ligan och ute i världen. Han har engagerat sig i välgörenhet och använt sin position för att uppmärksamma samhällsutmaningar.

Alberto Villoldo

SChaman, heAlEr & VETENSKAPSMAN

Alberto Villoldo är schaman, healer och vetenskapsman. Han är utbildad medicinsk antropolog och har tillbringat många år med att studera för schamanmästare och helare i Anderna tillsammans med de sista av inkafolket.

I 25-års åldern var Alberto Villoldo den yngsta kliniska professorn vid San Francisco State University. Han ledde det Biologiska självregleringslaboratoriet och undersökte hur energimedicin kan förändra hjärnans kemi. En dag insåg Alberto att hans forskning behövde bli större i stället för mindre, att han tittade ut ur fel ände av mikroskopet. Han behövde hitta ett system som var större än hjärnans neurala nätverk.

Alberto bytte ut sitt laboratorium mot ett par vandringsskor och en biljett till Amazonas – fast besluten att lära av forskare vars vision inte hade begränsats till en mikroskoplins, från människor vars kunskapsbas omfattade mer än den mätbara, materiella världen han själv hade fått lära sig vara den ENDA verkligheten.

Som grundare av Four Winds Society lär han idag människor över hela världen att utöva energimedicin. Dr. Villoldo har skrivit många bästsäljare, bland andra Andens medicin: uråldrig visdom möter modern neurovetenskap och Schamanens hjärta: ljuskrigarens berättelser och traditioner

Alberto Villoldo har hållit flera kurser tillsammans med Younity Sweden och är en av våra mest uppskattade kursledare. 

Tom Chi

UPPFINNARE & MEDGRUNDARE AV Google X

Tom Chi har en bakgrund som astrofysiker, konsult och företagsledare inom mjukvaru- och hårdvaruutveckling. Han är en av medgrundarna till Google X – Googles halvhemliga forskningsanläggning, där han bland annat ansvarade för att ta fram Googles självkörande bil och Googles glasögon.   

Tom har gått i bräschen för ett unikt förhållningssätt till snabba prototyper, visioner och ledarskap som kan få stora organisationer och företag att röra sig framåt snabbare än någonsin.

Han kallar sig själv för ”planetens labchef” och brinner för att skapa broar mellan vetenskap och mänsklig utveckling, och för att förändra synen på vad som är möjligt. Han reser världen över för att hjälpa till att koppla ihop innovatörer som arbetar med teknik som kan rädda miljön.

Ett av Tom Chis projekt är att samla världens främsta forskare för att hjälpa till att rädda världens korallrev, som dör i en häpnadsväckande takt på grund av den ökande havstemperaturen. Om inget görs kommer det, enligt Tom, inte att finnas några rev kvar år 2080. Ett annat projekt är att plantera en miljard träd med hjälp av drönare. 

Dean Graziosi

ENTREPRENÖR, FÖRFATTARE & INVESTERINGSCOACH

Dean Graziosi har startat eller spelat en viktig roll i över 14 framgångsrika företag som har förändrat liv över hela världen. Hans mission i över 20 år har varit att erbjuda utvecklingsprogram till dem som söker transformation och  framgång utanför de traditionella utbildningsvägarna. 

Efter många framgångsrika fastighetsinvesteringar tog Dean Graziosi klivet in i utbildningsbranschen när han skapade sitt första utbildningsprogram baserat på sina egna erfarenheter med titeln ”Tänk lite annorlunda”.

Programmet blev en succé, och efter ett par år skrev han sin första bok, Totally Fulfilled (2006) som snabbt blev en New York Times-bästsäljare. Boken förklarar Deans unika tillvägagångssätt för att uppnå bästa tänkbara resultat – inom livets alla områden. Sedan dess har han skrivit ytterligare ett stort antal bästsäljande böcker och är en populär föredragshållare inom temat rikedom och framgång.

Ett av hans senaste projekt är programmet Knowledge Broker Blueprint som han skapat tillsammans med Tony Robbins. Programmet har över 38 000 deltagare i över 150 länder och 4 100 branscher som alla delar med sig av sin kunskap och bidrar till att göra självutbildning till den nya normen. 

Ken Wilber

FILOSOF & FÖRFATTARE

Ken Wilber är en amerikansk filosof, författare och lärare inom spiritualistiskt präglad psykologi och andlighet som har kallats för ”Medvetandets Einstein”.

Han har skapat ett eget holistiskt psykologiskt system med ett integralt ramverk som kallas för AQAL (Alla kvadranter, Alla nivåer) och skrivit ett stort antal böcker inom ämnet.

År 1967 skrev han in sig som medicinstudent vid Duke University. Liksom många i sin generation blev han mycket inspirerad av österländsk litteratur, särskilt taoismen och Tao Te Ching. Efter några år hoppade han av universitetet för att ägna all sin tid åt att förkovra sig i sitt intresse och skriva böcker.

1973 färdigställde Ken Wilber, då 23 år gammal, sin första bok, The Spectrum of Consciousness och han har sedan dess cirka 25 böcker som översatts till över 30 språk. Några av hans mest kända titlar är Sex, Ecology, Spirituality, Integral Psychology och A Theory of Everything.

I en av hans senare verk,The Religion of Tomorrow (2017), undersöker han de stora religionerna kan förbli relevanta i modern tid genom att integrera de senaste 100 årens vetenskapliga landvinningar och insikter om människans natur.

År 2012 gick Wilber med i Advisory Board of International Simultaneous Policy Organization som försöker få ett slut på det sedvanliga ”dödläget” i hanteringen av globala frågor genom en gemensam internationell politik.

Wilber bor nu i Denver, Colorado och arbetar med Marc Gafni vid Center for World Spirituality, som han var med och grundade.

Marie Forleo

Författare & tankeledare

Marie Forleo utnämndes till tankeledare, ”Thought leader”, för nästa generation av Oprah, och hennes hemsida har utsetts av Forbes.com till en av ”Top 100 Websites for Entrepreneurs”. Maries mission är att hjälpa dig att uppnå din fulla potential och använda dina gåvor för att förändra världen.

Hon är skaparen av den prisbelönta showen MarieTV med tittare i 195 länder, grundare av B-School och har bland annat varit med i Entrepreneur Magazine och Fast Company. Marie har varit mentor för unga företagare på Richard Bransons ”Centre of Entrepreneurship”. Genom initiativet Change Your Life, Change The World® är varje vinstdrivande utbildningsprogram knutet till en samarbetspartner som stöder kvinnor, miljö och entreprenörskap.

Prince EA

Filmskapare, talare & aktivist

Richard Williams, mer känd under sitt artistnamn Prince EA, är en amerikansk spoken word-konstnär, poet och filmskapare. Efter att ha tagit examen från University of Missouri–St. Louis med en examen i antropologi, började han först en karriär som hiphop-artist. 

Prins EA har berört miljoner människors hjärtan över hela världen. Genom att producera kreativt, inspirerande och tankeväckande innehåll har Prince fått över en miljard visningar enbart på Facebook.

Daniel Schmachtenberger

Social ingenjör, filosof & strateg

Daniel Schmachtenberger har en bakgrund inom systemvetenskap, beteendevetenskap och aktivism och fokuserar på globala system och deras effekt på globala utmaningar. Hans arbete går ut på att förbättra både individens och samhällets hälsa.

Daniel är övertygad om att främjandet av kollektiv intelligens och förmåga är grundläggande för överlevnaden av alla civilisationer, och nödvändigt för att lösa de problem mänskligheten står inför till följd av globaliseringen och den exponentiella teknikutvecklingen.

Alanis Morissette

musiker & Aktivist

Alanis Morissette är en av de mest inflytelserika singer-songwriter-musikerna i vår tid. Hon slog igenom med albumet Jagged Little Pill 1995 och har sålt över 60 miljoner album sedan dess. 

Utanför musiken är Alanis engagerad i miljöfrågor och samhällsfrågor. Hon är en aktiv förespråkare för bl.a. kvinnors rättigheter, liksom andligt, psykiskt och fysiskt välbefinnande. Hon har bidragit med sitt skrivande och sin musik inom en mängd olika områden, till exempel filmmusik, välgörenhetsprojekt och samarbeten med olika organisationer, till exempel Equality Now som arbetar över hela världen för kvinnors och flickors rättigheter. 

Alanis håller workshops och talar offentligt över hela världen.

Zubin Damania

läkare & komiker

Zubin Damania är läkaren som når miljoner människor varje vecka genom sin humoristiska tv-show ”The ZDoggMD show” på Youtube. Han sätter fingret på mycket i vårt dysfunktionella vårdsystem och brinner för att ge vanliga människor kunskap och slå hål på hälsomyter och vilseledande information. Hans arbete har kallats ”underhållningen som kanske kan rädda livet på dig”.

I Las Vegas tog Dr. Damania också klivet från satir till patientnära arbete när han startade den medlemsbaserade vårdinstitutionen Turntable Health, som fokuserar på förebyggande hälsoarbete för såväl individen som det lokala samhället och med en kostnadsmodell som skulle göra primärvården tillgänglig för alla, något han brinner för. 

Zubin Damania är assisterande professor i medicin vid University of Nevada, Las Vegas (UNLV) School of Medicine.

Barbara Marx Hubbard

Social InnovatÖr, EvolutiONÄR TÄNKARE

Barbara Marx Hubbard kallades ”vår tids röst för medveten utveckling” av Deepak Chopra. Hon var en produktiv författare, visionär, social innovatör, evolutionär tänkare och utbildare, och medgrundare och ordförande för Foundation for Conscious Evolution.

Hon producerade den prisbelönta dokumentärserien Humanity Ascending: A New Way through Together år 2012 och har skrivit ett stort antal böcker i ämnet, bland annat The Shift from Ego to Essence, 52 Codes for Conscious Self Evolution och Birth 2012 and Beyond: Humanity’s Great Shift to the Age of Conscious Evolution.

Barbara Marx Hubbard, som dog 2019, var en framstående röst för den nya tiden och mänsklighetens kollektiva uppvaknande.

Seane Corn

Yoga AKtivist

Seane Corn är en internationellt hyllad yogalärare, känd för sitt unika, raka uttryck och inspirerande undervisningsstil som innehåller både de fysiska och de mystiska aspekterna av yoga. Hennes yogaklasser integrerar dynamiska yogapositioner med meditation, visualisering, avsikt och bön för att skapa en inre resa mot helande och inre kraft.

Under sin 25-åriga karriär har hon prytt över 40 tidningsomslag, anlitats som yogaexpert i både tv, radio och tryckt media, och har en stor publik världen över genom sina yogakurser online.

Seane Corn har valt att använda sin position och sin plattform för att skapa medvetenhet om globala utmaningar som människohandel, djurs rättigheter, sociala orättvisor och HIV/AIDS. 

John Gray

FÖRFATTARE till ”Män är från mars, kvinnor är från venus”

John Gray är en av världens ledande relationsexperter. Han har skrivit ett 20-tal böcker, bland annat bästsäljaren Män är från mars, kvinnor är från Venus.

Johns böcker har sålt över 50 miljoner exemplar på 50 olika språk runt om i världen. Hans många böcker, videor och transformerande seminarier lär män och kvinnor hur man förstår, respekterar och uppskattar sina olikheter både privat och i professionella sammanhang. 

Han är en flitigt anlitad expert i stora tv-shower och världsledande press, exempelvis CNN, Oprah, Newsweek, USA Today med flera.

Alexi Panos

Entreprenör, TALARE, COACH & vloggare

Alexi Panos kallar sig själv för ”Impact Entrepreneur”, påverkansentreprenör, och reser runt världen och talar och håller workshops för att inspirera människor att leva sitt bästa liv.

Hon är författare till böckerna ”50 ways to yay!” och ”NOW OR NEVER” och grundare av den digitala utbilningsplattformen Soul School som lockar människor från hela världen som vill transformera sina liv. 

Alexi Panos har en bakgrund som programledare i tv och modell, men kände ett kall till något större. Under sin karriär har hon bland annat blivit utnämnd till 

– En av världens ”Top 10 female business leaders changing the world” (INC Magazine)
– En av världens ”Top 100 creatives changing the world” (ORIGIN Magazine)
– En av världens ”15 women that wow” (Creativ Magazine)

Alexi driver också den ideella organisation E.P.I.C. (Everyday People Initiating Change) som som arbetar med samhällsutveckling och rent vatten-projekt i byar i Afrika. E.P.I.C. erbjuder också volontärprogram för människor som känner ett kall att ge till andra.

Vishen Lakhiani

TALARE, InvestERARE & EntreprenÖR

Född och uppvuxen i Kuala Lumpur, Malaysia, flyttade Vishen Lakhiani till Michigan, USA, 1995 för att studera elektroteknik och datavetenskap vid University of Michigan. Där upptäckte han AIESEC, en ideell studentorganisation som ägnade sig åt att hjälpa unga ledare att bli globala ledare som vill göra skillnad i samhället. Vishen blev till slut vice ordförande för USA-teamet.

År 2001 flyttade han till New York för att arbeta för ett teknikföretag. För att hantera stressen som jobbet innebar, började han meditera och studerade Silva-metoden, ett populärt mindfulnessprogram utvecklat av Jose Silva. Han blev så inspirerad att han blev instruktör och lärde ut meditation till studenter inom Silvaprogrammet. 

Hans intresse för personlig utveckling tog över när han insåg kraften i meditation och visualisering, vilket ledde till att han grundade företaget Mindvalley 2002, som idag vuxit till ett globalt mångmiljonföretag inom personlig utveckling och meditation. 

Vishen har skrivit böckerna The Code of the Extraordinary Mind ochThe Buddha and the Badass.

Vishen sitter också i styrelsen för X Prize Foundation, en icke-vinstdrivande organisation som utformar och håller i tävlingar för teknikinnovationer som på ett hållbart sätt kan bidra till att föra mänskligheten framåt. 

Michael Franti

Musiker & Aktivist

Michael Franti är musiker, poet och dokumentärfilmare känd för att använda sin musik som en positiv kraft för förändring i världen. Hans globalt medvetna texter, kraftfulla framträdanden och dynamiska liveshower klassas av många som ”lyrik-aktivism” och han ses som en pionjär på området.

Michael är känd för sitt deltagande i olika musikprojekt som ofta tar ställning i politiska och sociala frågor. Han är skaparen och sångaren i sitt nuvarande oberoende projekt, Michael Franti & Spearhead, ett band som blandar hiphop med en mängd andra stilar, inklusive funk, reggae, jazz, folkmusik och rock. 

Michael har engagerat sig mycket för fred i Mellanöstern och har bland annat regisserat dokumentärfilmen ‘I Know I’m Not Alone’, där han dokumenterade verkligheten i krigszonerna.

Lynne Twist

global aktivist, författare och filantrop

Lynne Twist – en global aktivist, konsult, talare och prisbelönt författare till The Soul of Money, har ägnat sitt liv åt globala initiativ för en hållbar framtid och för att minska fattigdom och svält. 

Som medgrundare av Pachamama Alliance arbetar hon med ursprungsbefolkningar i Amazonas och använder insikterna från det arbetet för att utbilda och inspirera människor för att skapa en blomstrande, jämlik och hållbar värld.

Lynne är grundare av och ordförande för Soul of Money Institute, vars uppdrag är att utbilda, inspirera och ge människor och organisationer möjlighet att anpassa sina ekonomiska resurser till det de värdesätter mest. Hon har arbetat med över 100 000 människor i 50 länder och erhållit ett flertal prestigefyllda utmärkelser, inklusive utmärkelsen ”Woman of Distinction” från FN. Bland hennes kunder finns Microsoft, Amnesty International och Harvard University.

Hon har också utbildat förmögna individer och familjer i socialt ansvarstagande, givande och strategisk filantropi. Lynne har samlat in hundratals miljoner dollar för att skapa lösningar på mänsklighetens största utmaningar.

John Mackey

ENTREPENÖR & VD Whole Foods

John Mackey är en amerikansk affärsman och författare. Han är VD för den amerikanska matvarukedjan Whole Foods Market, som han var med och grundade 1980. Idag har kedjan runt 450 butiker i USA, Kanada och Storbritannien. John är en av de mest inflytelserika förespråkarna i världen för ekologisk mat och Whole Foods fokuserar på just detta: naturliga och ekologiska råvaror av hög kvalitet.

Företaget har utsetts till ”Det bästa företaget att arbeta för” av Fortune Magazine 16 år i rad och är engagerat i miljöfrågor och sociala förhållanden och har fått flera utmärkelser för sitt arbete

John Mackey var initiativtagare till Whole Planet Foundation som arbetar för att minska fattigdomen i utvecklingsländer, och till Local Producer Loan Program som hjälper lokala livsmedelsproducenter att expandera sina företag. Ytterligare exempel är The Global Animal Partnership för human djurbehandling på gårdarna och initiativet Health Starts Here som främjar hälsa och välbefinnande.

John Mackey har bland annat utsetts till ”Årets entreprenör i USA” av Ernst & Young, ”Bästa VD:n i Amerika” av Institutional Investors och ”Världens bästa VD” av Barrons.

Han är en stark förespråkare för den fria marknaden och är initiativtagare till rörelsen Conscious Capitalism Movement och medförfattare till den bästsäljande boken Conscious Capitalism, Liberating the Heroic Spirit of Business (Harvard Business Review Press 2013) som menar att en etisk affärsmodell, där företagen ger tillbaka, är vägen framåt. 

Kyle Cease

SKÅDESPELARE, KOMIKER & coach

Kyle Cease är komiker, talare och bästsäljande författare som får arenorna att gnistra under sina utsålda framträdanden. Han blandar humor och djup och kallar sig en ”transformerande komiker”. 

Efter över 20 år som framstående turnerande komiker och skådespelare, upptäckte Kyle Cease plötsligt att hans inlärda sanning ”När det eller det händer, DÅ kommer jag att bli lycklig” var en lögn. Han bestämde sig för att avsluta sin blomstrande komikerkarriär och istället inspirera människor att leva i sin potential och följa sina drömmar.

Hans återkommande online plattform Evolving Out Loud med kurser och föredrag inom personlig utveckling har över 400 000 medlemmar över hela världen. Han har personligen coachat över 15 000 personer och hans Youtube-videor har över 60 miljoner visningar.

Kyle Cease har gjort mer än 100 olika TV- och filmframträdanden och delat scen med bland andra Eckhart Tolle, Jim Carrey, Tony Robbins och Deepak Chopra.

Lisa Nichols

Livscoach, MOTIVATIONSTALARE & FÖRFATTARE

Lisa Nichols är en av världens mest efterfrågade motivationstalare. Hennes globala plattform har nått över 30 miljoner människor och hennes böcker inom personlig utveckling, bland andra No Matter What och uppföljaren Abundance Now, har toppat försäljningslistorna i USA.

Hennes egen resa har inspirerat människor världen över. Från kämpande ensamstående mamma på försörjningsstöd till entreprenör och mångmiljonär som idag hjälper andra att hitta sina oupptäckta gåvor och sin potential. Hennes drivkraft är att visa andra att den resa hon själv har gjort är möjlig för vem som helst att göra. 

Lisa har hjälpt till att utveckla workshops och program som har transformerat män och kvinnors liv över hela världen.

Genom sin stiftelse Motivating the Teen Spirit hjälper Lisa Nichols ungdomar på glid. Stiftelsens arbete har hindrat tusentals ungdomar från att begå självmord, hjälpt ungdomar som hoppat av skolan att komma tillbaka och återförenat familjer. 

Lisa Nichols har även medverkat i filmerna The Secret (2006) om lagen om attraktionskraft och Let’s grow (2020), en spoken word-film om rasism, och har erhållit många prestigefulla utmärkelser, bland annat ”The Humanitarian Award” från Sydafrika och ”The LEGO Foundation’s Heart of Learning Award”. Staden Houston i USA har döpt den 9 maj till Lisa Nicholsdagen för att uppmärksamma hennes dedikerade arbete för att förbättra människors liv, filantropi och healing.

Peter Diamandis

GRUNDARE AV XPrize Foundation

Peter Diamandis är grundare och ordförande för XPRIZE Foundation, som är världsledande inom design och storskaliga innovationstävlingar. Han är också grundare av Singularity University, en Silicon Valley-institution på forskarnivå som ger råd till världens ledare inom exponentiell teknik, till exempel artificiell intelligens och  med målet att ställa om till en hållbar värld och utrota fattigdom. 

”Det finns ingen dröm som är för stor, ingen utmaning som vi inte kan klara”, säger Peter om den tid vi lever i just nu.

Som entreprenör har Peter startat över 20 företag inom områdena mänsklig livslängd, rymdresor, riskkapital och utbildning. Han är också medgrundare av BOLD Capital Partners, en riskkapitalfond med 250 miljoner dollar som investerar i exponentiell teknik.

Peter är en New York Times bästsäljande författare till tre böcker: Abundance – The Future Is Better Than You Think, BOLD – How to go Big och Create Wealth & Impact the World and The Future is Faster Than You Think.

Peter Diamandis beskrivs av många som ”den bästa och mest dynamiska talaren i branschen”. Diamandis vill hjälpa sin publik att förstå snabbheten och konsekvenserna av exponentiell teknik och hur man driver innovation inom sina organisationer och företag.

Peta Kelly

ENTREPRENÖR & TALARE

Peta Kellys mission är inspirera och utbilda unga människor i förmågan, modet och friheten att drömma stort och tänka ”utanför boxen”. Hon vill hjälpa människor att inse att de skapa det liv de vill ha. 

Peta tog examen från University of Western Australia 2010, efter studier i samhällsvetenskap och träningsfysiologi och kost. Henens forskarkarriär tog fart, men en inre röst sa att hon skulle åt ett annat håll … Hon drömde om att göra skillnad i världen – och att tjäna så mycket pengar att hon kunde hjälpa sin mamma att sluta arbete. 

Vid 25 års ålder hade hon startat ett online marketing-företag och hunnit bli mångmiljonär. Sedan dessa har hon skrivit flera böcker, bland andra The Earth is Hiring (2017) om de oändliga möjligheterna som finns idag att skapa sin egen inkomst, skapat olika program för att hjälpa människor inse sin potential, anordnat festivaler, hållit föredrag och mycket mer. 

Peta Kelly kallar sig ”kreativ forskare inom området Himlen på jorden” och brinner för att hjälpa människor ta sig ur ekorrhjulet synen att livet ska bestå av att gå till ett jobb 9-17 varje dag.